Botox hair treatment

Botox hair treatment is een revolutionaire methode voor zacht, pluisvrij en gezond haar
De BOTOX-gel wordt op een heel klantvriendelijke manier toegepast. (Geen naalden!)
Botox hair hydrateert, herstelt en voedt het haar. Na een behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Het haar glanst, voelt zeer zacht aan en de botox heeft een anti-frizz werking. BOTOX-herstel behandeling is geschikt voor elk haartype. Het is een eenvoudige behandeling en het resultaat is twee tot vijf maanden duidelijk voel- en zichtbaar. Het verandert niet je haar structuur zoals een keratine styling behandeling.

Keratine straight treatment

De keratine straight behandeling veranderd de haarstructuur door het verbreken van zwavelverbindingen in de kern van het haar. Sterk krullend en kroezend haar wordt hierdoor kaarsrecht, glad en glanzend voor een periode van 3-6 maanden. Hierbij is de nazorg enorm van belang.

Keratine-behandelingen zijn momenteel onmisbaar in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine-behandeling bijzonder effectief.

Wondermiddel

Het eerste en enige product dat het haar werkelijk hersteld!