Wat zijn wimperextensions?

Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn sinds enkele jaren enorm populair. Wimperextensions zijn synthetische haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes.
Ze worden aangebracht op de eigen wimpers voor een natuurlijke, mooie en volle look!
De wimperextensions worden aangebracht door gecertificeerde wimperstylistes. Laat u goed voorlichten, vooral als u leest dat een behandeling of het navullen een korte duur heeft, dit is namelijk onmogelijk! Het zetten van de wimperhaartjes vergt tijd en nauwkeurigheid.
Lijmklonten horen tevens niet tussen de wimperharen! Er worden speciale Aloë Vera pads gebruikt voor op de onderwimpers tijdens de behandeling. Hierdoor wordt uw kwetsbare huid onder uw ogen niet uitgerekt. Tevens is het voor de klant veel prettiger, de pads zijn makkelijk te verwijderen en blijven niet plakken aan uw onderwimpers of huid.   Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken Lengte en Style beslissen we eventueel samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers. Deze zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen. U zult de aanwezigheid van de haren niet voelen.

Hoe vaak moet ik de wimperextensions bij laten werken?

Wij raden aan iedere 3 weken terug te komen. Als u te lang wacht vallen de extensions uit en moet u een hele nieuwe set aan laten brengen. De natuurlijke wimperharen vallen iedere 45 tot 60 dagen uit als onderdeel van de natuurlijke haargroeicyclus en worden op natuurlijke wijze vervangen door een nieuwe haar. Andere factoren zoals blootstelling aan stoom of het vaak aanraken van de ogen kunnen er voor zorgen dat de extensions eerder uitvallen.

Kan ik met wimperextensions zwemmen, douchen, sporten of naar een Kuuroord?

Ja dat kan, de wimperlijn die wordt gebruikt is waterproof, dus u kunt douchen, zwemmen, sporten etc. U moet wel goed voor de wimperextensions zorgen, De eerste 24 tot 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, ook niet om te wassen.

Zijn de wimperextensions schadelijk?

Zijn de wimpers schadelijk voor de eigen wimpers? Nee, in het geheel niet! De  toegepaste lijm voor het aanbrengen van de wimpers is speciaal  samengesteld op basis van polypeptides (ketens van aminozuren). De lijm droogt snel op de wimpers, waarna de wimper extensions flexibel verbonden  zijn en veerkrachtig zijn zoals de eigen wimpers. De wimpers zullen zich zacht en comfortabel hechten zonder de eigen  wimpers te beschadigen of zelfs te laten uitvallen. Zowel het aanbrengproces als het materiaal zelf raken uw ooglid of de basis van de eigen wimpers niet. Omdat de basis onaangetast blijft zal de eigen wimper op natuurlijke wijze doorgroeien. De eigen wimpers zullen dus onbeschadigd blijven met uitzondering van het geval dat deze met de eraan bevestigde wimperextensions moedwillig worden uitgetrokken. Ter vergelijking, haar extensions, die door  onervaren mensen worden aangebracht kunnen uitdunning van het natuurlijk haar veroorzaken. Onjuiste behandeling door niet gekwalificeerde mensen kan schade veroorzaken.

Nazorg wimperextensions?

– Zorg dat de wimpers de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden.
– Vermijd het stoom en sauna’s.
– Vermijd stromend water direct op uw wimpers.
– Wrijf niet in uw ogen.
– Gebruik alleen mascara op waterbasis, als u mascara wilt gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de top, niet op de wortel.
– Gebruik op water gebaseerde make-up remover.
– Laat de extensions niet permanenten.
– Gebruik geen mechanische wimperkruller/tang.
– Trek niet aan de wimpers (de natuurlijke wimpers kunnen voortijdig uitvallen, je kunt de haarschachten beschadigen, dat kan blijvende schade veroorzaken).
– Slaap niet op uw ogen, de extensions kunnen dan door elkaar gaan staan en zelfs uitvallen incl. uw eigen haartjes.

Wimperlifting / Lashlifting

Wimperlifting is ideaal als alternatief voor mascara en wimperkruller. Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen

Wimperlifting ook wel lashlifting of lash volume lift genoemd is een kortdurende behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. Wimperextensions of mascara zijn dan niet nodig. Wimperlifting is een kortdurende behandeling. De inwerktijd is 15 tot 30 minuten (afhankelijk van de soort wimper). Met wimperlifting krijgt u een optimale lift van de wimpers! Beter dan bij een reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Er wordt gewerkt met Perfect Eyelash Lash Volume Lift. Middels siliconenpads worden de wimpers gelift vanaf de wortel. Deze vorm blijft minimaal 6-9 weken behouden. De producten van Perfect Eyelash Lash Volume Lift zijn op keratine-basis, een natuurlijk eiwit.

Nazorg

– de eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
– gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
– probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
– reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Veiligheid staat bij ons voorop, in een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen.

Lash Lift kan niet bij:
– Alopecia of chemotherapie
– Conjunctivitis (pus, rode ogen)
– Overgevoeligheid voor peroxide

Making you look
good is in our heritage.

Make your hair style with us!