Over

AVENUEFATIMA

Welkom op de website van Avenue Fatima.

Bent u op zoek naar een vertrouwde plek voor alles op het gebied van bridalstyling  & beauty alleen voor dames. Dan bent u bij Avenue Fatima Bridal- & Beautysalon aan het goede adres. Even helemaal weg van de drukte en hectiek van het alledaagse leven!

Beleef onze sfeer, maak kennis met ons betrokken team en ervaar hun persoonlijke aandacht en inspiratie die ieder op haar unieke manier over brengt.

U kunt van ons deskundigheid verwachten op het gebied van haar, permanente make-up, wimpers, huid, waxing en nagels maar ook op integriteit, puurheid en aandacht. Wij vinden het fijn dat u ons tijd en vertrouwen geeft om de beleving zo goed mogelijk aan te laten sluiten. Speciaal voor dames met hijab hebben wij aparte ruimtes voor extra privacy. Ook kinderen zijn welkom, wij hebben een  kinderhoek waarbij de kinderen zich kunnen vermaken gedurende uw behandeling.

Avenue Fatima staat voor eerlijk en goed advies en er worden alleen de beste producten gebruikt. Of je nu komt voor een complete beauty metamorfose of voor een vertrouwde coupe, in onze salon geniet elke klant van persoonlijke aandacht van betrokken en gepassioneerde medewerkers.

Tijd voor jezelf is het thema dat bij Avenue Fatima centraal staat. In deze drukke maatschappij is het  moeilijk om balans vinden, we moeten van alles maar vergeten onszelf, en juist daarom willen wij een AVEDA Salon zijn.

De filosofie van AVEDA; duurzaamheid, inspiratie en beleving in balans met schoonheid.

De salon is gelegen in een drukke wijk in Rotterdam Charlois. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis.

Making you look
good is in our heritage.

Make your hair style with us!